Review Vegetarische Caprese Carré van Tivall

Review Vegetarische Caprese Carré van Tivall

Het werd wel eens tijd voor een review van iets vegetarisch. Vandaag review ik de vegetarische Caprese Carré van Tivall. Er ging voorheen geen dag voorbij of ik at vlees. Nu speelt vlees niet meer een heel belangrijke rol in mijn dagelijkse eetpatroon en stap ik iets vaker over op vegetarische vleesvervangers, kaas en/of noten en vis. Begrijp me niet verkeerd; ik ben nog steeds gek op vlees zo af en toe, maar ik eet het niet meer elke dag. Tegenwoordig is vegetarisch eten een trend en zie je in alle supermarkten gezonde vleesvervangers voorbij komen. Laatst kwam ik de Vegetarische Caprese Carré van Tivall tegen in de Albert Heijn en ik werd direct nieuwsgierig. Ik ben gek op de combinatie van mozzarella en tomaat. I love me some Italian Food! 😉

Caprese Carré Tivall

De verpakking geeft aan dat je de carrés kan bereiden in de koekenpan, oven en magnetron. Ik heb er voor gekozen de carré te bakken in de koekenpan in een beetje bakboter. Hoewel er op de verpakking staat dat ze 8-10 minuten nodig hebben in de koekenpan, waren die van mij al klaar in nog niet eens 7 minuten. Lekker snel dus! Daar houd ik van! 🙂

 

 

 

 

Wat vind ik ervan?

De carré heeft een flinke laag paneermeel wat ervoor zorgt dat het best wel snel vult. Wat mij betreft zou die laag wel wat minder kunnen. Als je de carré open snijdt zie je dat de kazen heerlijk gesmolten zijn en zie je tussendoor nog wat terug van de cherry tomaten. Maar nu de smaak!! Ik vind de carré vol smaak. Je proeft duidelijk de smaak van mozzarella en tomaten terug. De nasmaak heeft wat mij betreft wel iets weg van pesto. Hoewel er volgens de ingrediënten lijst op de verpakking geen basilicum in zit, doet de smaak mij hier wel aan denken.

Caprese Carré Tivall

Ja, wat mij betreft mag de Vegetarische Caprese Carré van Tivall in het assortiment blijven, want ik ben nog lang niet klaar met deze heerlijke vleesvervanger! De Caprese Carrés zijn per twee verpakt en kosten bij de Albert Heijn € 2,69 per verpakking.

Leuk weetje; Tivall heeft een website met al hun producten en de verkooppunten. Bovendien delen ze hier recepten.

Ik ben benieuwd of jij deze Caprese Carré al eens hebt geprobeerd en wat jij er van vindt! Misschien heb je wel een andere Tivall-favoriet of maak je zelf vegetarische vleesvervangers? Ik vind het leuk jouw ervaringen te lezen, dus schroom niet een reactie achter te laten!