Review Tony Chocolonely Estafettereep – Puur, cranberry, anijs

Review Tony Chocolonely  Estafettereep – Puur, cranberry, anijs

Vandaag deel ik mij review over de Tony Chocolonely Estafettereep – Puur, cranberry, anijs. Hoewel het lijkt alsof de Kerst al eeuwen terug is, is het tegendeel waar. Het is nog niet eens 1,5 maand geleden en inmiddels is het alweer februari. Na de Kerst en Oud&Nieuw heb ik, net als waarschijnlijk half Nederland, ook gekozen voor een iets gezondere leefstijl en zeker na al die feestdagen komen de kerstkransjes, kerstdiners en de oliebollen mij de neus uit. Maar na de maand januari te zijn doorgekomen zonder al deze lekkernijen begint het bij mij nu wel weer te kriebelen. Dus tot ziens boerenkool chips, bye bye gezonden groene salades en WELKOM chocolade!!

Tony Chocolonely Estafettereep Puur anijs cranberry
Tony Chocolonely Estafettereep Puur anijs cranberry

Jaja, tijdens mijn wekelijkse boodschappen bij de Albert Heijn kwam ik deze vriendelijke vriend tegen en voor ik het wist was meneer Tony in mijn winkelmandje gesprongen. Ach, waarom ook niet? De Tony Chocolonely Estafettereep in de smaak puur, cranberry en anijs was voor mij nieuw en hoewel ik niet een heel grote fan ben van pure chocolade in combinatie met fruit wilde ik toch wel weten of deze smaak mij zou verrassen.

Wat vind ik ervan?

Ik moet zeggen dat ik de verpakking van Tony Chocolonely toch mooi blijf vinden. Lekker kleurig, vrolijke letters, gewoon aantrekkelijk om te zien. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud.

Hoewel pure chocolade niet mijn persoonlijke voorkeur heeft, vind ik de chocolade van Tony Chocolonely wel erg lekker! Zo ook deze pure reep. De chocolade vind ik “gewoon” van goede kwaliteit! Ik proef een hintje van anijs, maar met name de cranberry terug in deze reep. De cranberry is naar mijn mening een lekkere frisse tegenhanger van de pure chocolade. Als je gek bent op pure chocolade met een fruitig accent dan zit je met deze reep helemaal goed! En anders is er vast wel een andere reep van Tony Chocolonely die aan jouw wensen voldoet!

Welke is jouw favoriet?