Review Kellogg’s Trèsor Choco Roulette

 

Review Kellogg’s Trèsor Choco Roulette

Vroeger kreeg ik vaak Brinta als ontbijt afgewisseld met een broodje of fruit en dat vond ik heerlijk! Ontbijtgranen in de vorm van cornflakes kwam niet vaak voor aan onze ontbijttafel. Daarom zal ik, denk ik, ook niet snel een pak cornflakes kopen in de supermarkt, maar toen ik deze tegenkwam leek het me wél leuk om te proberen. Vandaag review ik Kellogg’s Trèsor Choco Roulette. Het pak kwam ik tegen in de groothandel en dus weet ik niet zo goed of je dit ook in de “gewone” supermarkt kan kopen. De verpakking is heel herkenbaar; een echte Kellogg’s verpakking. Niets meer, niets minder. Wel wordt er op de verpakking aangegeven welke smaken chocolade er in de cornflakeskussentjes zitten. De naam zegt natuurlijk al genoeg; Choco Roulette! Je weet niet in welk cornflakes kussentje welke smaak zit. Leuk!

Kellogg's Tresor Choco Roulette

Als je de zak opent zie je allerlei kleine gele kussetjes van granen en komt er direct een Nutella-geur naar boven. Wat mij betreft heeft Kellogg’s hiermee al gescoord. Ik ben gek op Nutella!

Nu de taste-test! Ik probeer deze kleine schattige choco-kussentjes met amandelmelk. In eerste instantie proef je heel duidelijk de cornflakes smaak. Daarna volgt een heerlijke chocoladesmaak. Ze zijn niet zuinig geweest met de chocolade, de kussentjes zijn goed gevuld en daarom is de chocoladesmaak heerlijk prominent aanwezig. Ik heb een klein handje genomen en dat is ook wel voldoende. Ik vind het namelijk erg voedzaam. In de zak zitten de smaken karamel chocolade, witte chocolade, hazelnoten chocolade en melk chocolade verborgen. JAMMIE!!!

Kellogg's Choco Roulette

Of dit echt het meest gezonde ontbijtje vind ik twijfelachtig. Hoewel de verpakking gezonde dingen schreeuwt zoals “vitamines B” en “bron van vezels” zou ik dit zelf niet elke dag eten. Het is wel een ware traktatie in het weekend of voor kinderen die wellicht slecht ontbijten. Al met al ben ik goed te spreken over deze nieuwe ontbijtvariatie.

P.S.: tussendoor zijn ze ook erg lekker als snack. 🙂

Heb jij ze al geprobeerd?