Review Johnny Doodle chocolade repen (3 smaken!!!)

Review Johnny Doodle chocolade repen (3 smaken!!!)

 

 

 

Johnny Doodle 3 smaken 11-04-2016

Juist! De bijzondere chocolade repen komen als paddestoelen uit de grond schieten en je kan geen supermarkt meer binnen lopen, zonder er één te spotten. Naast de Tony Chocolonely repen met de speciale smaken, heb ik nu Johnny Doodle ontdekt. Johnny Doodle is een chocolade merk van Rotterdamse komaf, bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten, is UTZ gecertificeerd en is last but not least; vegetarisch. Hoewel ik de verpakking vrij druk vindt, houd ik er wel van. Vooral de bijzondere teksten op de verpakking zijn fantastisch.

Onlangs kocht ik de smaken Milk Chocolate Fudge & Brownie, White Chocolate Speculoos en Dark Chocolate Salty Fudge en vandaag deel ik mijn mening met jullie over deze 3 smaken!!!

Milk Chocolate Fudge & Brownie

Johnny Doodle Milk Chocolate Fudge and Brownie 11042016

Deze melk chocolade is in één woord; WOW!! Heerlijk zacht en zoet van smaak. Er zitten grote goede definieerbare stukjes fudge en brownie op. De chocolade reep heeft niet het standaard blokjes patroon zoals de standaard chocolade repen, maar een schots en scheef patroon wat het mijns inziens lastig maakt in kleine stukjes te breken. Maar goed, dat vind ik helemaal niet erg natuurlijk! 🙂

Naar mijn smaak zijn de stukjes fudge en brownie wel wat hard, waardoor het afhappen lastig gaat. Maar al met al ben ik erg te spreken over deze smaak! Dit is een blijvertje!

White Chocolate Speculoos

Johnny Doodle White Chocolate Speculoos 11042016

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen fan ben van speculoos, maar witte chocolade heeft dan wel weer direct mijn aandacht. Hoewel de verpakking doet suggereren dat er stukjes speculOOs in deze reep zitten, herken ik er meer een speculAAs smaak in. Laat ik daar nou net wel van houden! 🙂 De witte chocolade met de speculaas vind ik te gek!!! De combinatie is hemels wat mij betreft! Deze komt samen met de smaak Milk Chocolate Fudge & Brownie op een gedeelde eerste plaats.

Dark Chocolate Salty Fudge

Johnny Doodle Dark Chocolate Salty Fudge 11042016

Deze smaak staat niets voor niets als laatste op mijn lijstje. Deze pure chocolade reep smaakt mij net iets te donker. Hoewel er fudge in deze reep verwerkt is, proef ik deze amper. Blijft dus over; een hele sterke donkere pure chocolade smaak. Pure chocolade vind ik wel lekker, maar na de eerste 2 repen hierboven vind ik dit een tegenvaller. Misschien als je de pure chocolade reep alleen eet het minder heftig is.

Bij alle 3 de repen is de vulling niet door de gehele reep verwerkt, maar zit het op de achterkant van de reep. Verder zijn het vrij dikke repen! I like it!

Wat mij betreft komen deze Johnny Doodle repen goed door de test en zijn vooral de Milk Chocolate Fudge & Brownie en de White Chocolate Speculoos mijn favoriet. Zit jouw smaak er niet bij? Johnny Doodle heeft ook nog de smaken Milk Chocolate, 72% Dark Chocolate, White Chocolate Strawberry & Merengue, Dark Chocolate Nougat & Cardamom en Milk Chocolate Amaretti.