Review Croky chips mosterd

Review Croky chips mosterd

Chips heb je in allerlei soorten, smaken en vormen. Laatst kwam ik deze chips van Croky tegen in de supermarkt in de smaak mosterd.

Croky Mosterd chipsDe zak ziet er super leuk uit! Dat vind ik wel een pluspunt, maar ik heb dan ook een zwak voor mooie verpakkingen. 😉 Als de inhoud niet bijzonder is, is alleen de zak al leuk geweest. De chips zien er uit als elk ander doorsnee chippie. Maar nu het belangrijkste; de smaak! De chips zijn net zo knapperig als alle andere chips. In eerste instantie proef je goed de mosterd smaak en prikt het een beetje op je tong. De smaak heeft in mijn beleving ook wel wat weg van wasabi, hoewel ik deze niet terugvind op de ingrediĂ«nten lijst. Maar volgens mij valt mosterd in dezelfde smaakcategorie als wasabi.

Mijn mening is dat de mosterdsmaak best wel snel verdwenen is en de smaak daarna verandert in de smaak van de standaard naturel chips. Dat vind ik wel jammer, maar ik denk ook dat een constante smaak van mosterd té heftig zal zijn. Al met al ben ik positief over deze, voor mij, nieuwe smaak. Het is weer eens iets anders. Dus als je van mosterd en chips houdt, haast je dan naar de supermarkt! Deze zak kwam ik trouwens tegen bij de Albert Heijn. Enjoy!

Op de website van Croky kwam ik trouwens ook Croky chips Ristorante tegen in de smaken bolognese, tomaat, basilicum & mozzarella en carbonara. Ik ben deze nog niet tegen gekomen in de supermarkt, maar wat een ontzettend leuk idee! Ik ben benieuwd! Ik ben dol op Italiaanse smaken! Jammie!

Wil jij dat ik binnenkort jouw favoriet test? Laat het dan achter in de reacties.