Nieuwe rubriek op Plien Proeft

Op mijn website heb ik een nieuwe rubriek toegevoegd, namelijk Plien’s Proeverij! In Plien’s Proeverij deel ik reviews van food-producten die op mijn pad komen in de supermarkt, bij een webshop of op de markt. Dit kan variëren van zoete heerlijkheden tot healthy super foods. Op deze manier wil ik graag mijn mening delen over de food-producten die jij wellicht ook wel eens tegenkomt of al hebt geprobeerd. Valt het product tegen, is het wat ik ervan verwacht of nog beter; verrast het me?

Inmiddels heb ik al een review gedeeld van de Tony Chocolonely Estafettereep – Puur, cranberry, anijs en de Croky chips mosterd. Ben je benieuwd wat mijn ervaringen zijn? Klik dan hier om direct naar Plien’s Proeverij te gaan.

Ik hoor graag van je van deze nieuwe rubriek vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *